INVATARE ON LINE, APELAND LA ABC

Invităm pe toți cei interesați (elevi, profesori, părinți) de accesarea facilă a platformelor utilizate în învățarea on line să consulte cele cinci ghiduri realizate sub coordonarea I.S.J. Iași. Diversitatea suporturilor educaționale realizate, instrumente care pot contribui la succesul învățării, încurajează deopotrivă pe elevi și pe profesori, indiferent de disciplina de studiu, să utilizeze aceste resurse pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

Ghidurile conturate sub denumirea ABC Ghid rapid sunt destinate familiarizării utilizatorilor cu aplicațiile: Webex, Google Classroom, Microsoft Teams, Zoom, Adservio.

Aceste ghiduri se adresează elevilor și profesorilor, în egală măsură, cu scopul încurajării continuării studiului, al dezvoltării individuale și al valorificării acestei perioade, într-un mod constructiv.

Fiecare ghid este ușor de parcurs, oferind soluții care conduc la o implementare și utilizare imediată a aplicației prezentate, atât pe laptop/calculator, cât și pe telefon mobil/tableta.

ABC Ghid rapid Teams

ABC Ghid rapid ADSERVIO

ABC Ghid rapid Classroom

ABC Ghid rapid Zoom

ABC Ghid rapid Webex