oferta
EVENIMENT IMPORTANT - 2 SEPTEMBRIE 2021
ATUNCI VEŢI DESCOPERI VIITORUL!!!


______ ______

MATERIALE EDUCAŢIONALE

Şcoala pentru Valori Autentice - Aprilie 2019

    Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iaşi a obţinut încă un premiu extraordinar de valoros, în cadrul proiectului Școala pentru valori autentice, organizat de Inspectoratul Școlar Iaşi. Într-un cadru festiv, alături de personalităţi ale învăţământului ieşean, elevii şi profesorii Colegiului nostru au câştigat premiul pentru Luna Spiritualităţii, aşa cum s-a numit luna aprilie, 2019.

    Să ne bucurăm aşadar şi să ne uităm la imaginile care au imortalizat un moment minunat în evoluţia şcolii noastre, consfinţit, în acelaşi timp de vizita unei echipe lărgite a ARACIP-ului, care confirma pe toate planurile că Sturdza este una dintre şcolile VALORILOR AUTENTICE!!! 

MISIUNEA ŞCOLII

   Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iaşi oferă cu maximă responsabilitate şi la standarde de înaltă calitate, comunităţii locale şi regionale, Moldova de Nord- Est, oportunităţi instructiv - educative şi de pregătire tehnologică, în acord cu exigenţele impuse de integrarea României în spaţiul economic al Uniunii Europene.
   Şcoala noastră urmăreşte realizarea unor performanţe în dezvoltarea carierei, stimulând prin excelenţă, valorificarea capacităţilor şi potenţialului fiecăruia, cât şi a spiritului de echipă, dialogului şi toleranţei, pentru a răspunde exigenţelor generate de dimensiunea europeană a şcolii, care formează specialişti implicaţi în procesul complex de creştere a calităţii vieţii şi a prosperităţii economice.
   Echipa didactică conştientizează, că doreşte să deservească la nivel superior deopotrivă tineri şi adulţi, prin diverse forme de pregătire - curs de zi, şcoala profesionala şi şcoala postliceala - pentru profesii şi calificări cerute de piaţa actuală a muncii.