Din suflet pentru un zâmbet de copil

   „Școala Altfel”  a venit și cu o frumoasă activitate de voluntariat realizată de elevii claselor I D, X C , II C , și XI A ai Colegiului Tehnic Mihail Sturdza , împreună cu diriginții lor , doamnele profesoare Cristina Luca, Cornelia Toader si Iuliana Grierosu.

   Activitatea a fost orientată spre copiii centrului de zi  „Casa Mia Inculeț” din Comuna Bârnova , cu prilejul apropierii binecuvântatelor sărbători pascale. Astfel, în ziua de 22 aprilie, elevii au pregătit pachețelele la școală , după care acestea au fost împărțite copiilor de la Centrul de zi , care s-au bucurat să primească hăinuțe , dulciuri și rechizite.

   Cei mici, în semn de recunoștință , au colorat câteva imagini religioase pe care le-au dăruit doamnelor profesoare coordonatoare ale acestui proiect . Această activitate a fost un prilej de relaxare și de vizitare a împrejurimilor Centrului de zi , ne referim aici în mod deosebit la Centrul de Hipoterapie și Echitație „Sfântul M. Mc. Gheorghe” , unde elevii au putut admira frumoasele exemplare de ponei și cai.