ZIUA EDUCATIEI

Activitatile desfasurate pe 5 octombrie cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, la Colegiul Tehnic "M. Sturdza" Iasi:
  1. "Prin educatie spre atingerea aspiratiilor", activitate organizata de profesor Cornelia Toader, consilier scolar Irina Dughiri, bibliotecar Rodica Nastase s-a desfasurat in amfiteatrul scolii si au participat 150 elevi si cadre didactice.
  2. "A fi dascal este o arta sau un destin?" este activitate desfasurata de d-na prof. Andreea Steclaru si Consiliul elevilor in amfiteatrul scolii, unde au participat aproximativ 100 elevi si cadre didactice. Elevii au transmis mesaje de recunostere, a importantei activitatii dascalilor in formarea si dezvoltarea personalitatii lor. Profesorii au dezbatut tema "A fi dascal este o arta sau un destin?" reducand bariera comunicarii dintre profesor si elevi.
  3. "Educatia pentru orientarea in cariera" a fost organizata de domnul prof. Radu Manuca si l-a avut ca invitat pe plutonier Prilipceanu G., angajat M.A.I. Impactul asupra elevilor s-a concretizat in formarea unei opinii asupra carierei si dezvoltarea educatiei civice si patriotice.
  4. Activitatea "Educatia pentru prevenirea accidentelor rutiere" s-a desfasurat in amfiteatrul scolii si invitat a fost reprezentant al Asociatiei pentru prevenirea accidentelor rutiere.